Softshell jack Circulair 402006

Softshell jack Circulair 402006

€ 81,75
10 of meer € 76,85
50 of meer € 72,80
100 of meer € 67,10
Beschikbaarheid: 10 tot 15 werkdagen
Merk:Tricorp
Model: Tricorp Circulair 402006-TSJ2000

Beschikbare opties:

+

Circulaire Stretch Softshell voor extra draagcomfor, winddicht en waterafstotend. Ademend door het gebruik van een PU tussenlaag. 

Voorzien van gelamineerde ritsen, extra zichtbaarheid door aangebrachte reflectie piping. 4 zakken aan de voorzijde. 

Binnenzak geschikt voor telefoon of MP3 speler met snoerdoorvoer en ID-Badge, verstelbare onderzijde middels een elastisch koord met stoppers. Verstelbare manchetten d.m.v. klittenband, en een baardkapje. 

Kwaliteit: 94% polyester / 6% spandex, platbinding, PU membraan 

Gewicht: 340 g/m² 


Uw circulair product zal voorzien worden met een unieke QR code, zodat ze kunnen worden gevolgd door elke fase van de ontwikkeling en de grondstoffen beschikbaar gemaakt worden voor hergebruik. Dit gaat door middel van het Circular Content Management System (CCMS) 

Na het gebruik van uw circulaire kledingstuk kunt deze in een container verzamelen, die door ons wordt aangeleverd. Hier vragen we eenmalig statiegeld van €35,- voor. U hoeft alleen ons een seintje te geven wanneer de kleding kan worden opgehaald. De container wordt dan binnen 48 uur opgehaald. 

De kleding zal na het verzamelen worden gerecycled. De kleding kan worden gerecycled zonder verlies van kwaliteit voor de duur van tenminste 8 cycli. Dit proces kunt u dus volgens middels het CCMS systeem. 

Ieder product dat aan het einde van de levenscyclus niet aan ons wordt aangeboden, zal aan u gefactureerd worden. Dit zal een bedrag van 20% van de aanschafprijs zijn. 


Specificaties
Merklijn Tricorp
Pasvorm / fit normale pasvorm
Kwaliteit 96% polyester, 4% spandex, Platbinding, PU MEMBRAAN
Dessin uni met reflecteerde piping
Gewicht 340 g/m²
Was instructie 40 graden